fbpx

Keyifli ve Kolayca Kamp Yapmanın Faydaları

Kamp yapmak neden sizin için iyi? Kampın sağlığa faydaları  çok fazladır. Her zamanki rutininizde evde vakit geçirirken, doğadan ne kadar uzaklaştığınızı fark etmeyebilirsiniz.

KAMPIN FAYDALARI
Kamp yapmanın, sizin ve çevreniz için birden fazla görünmeyen faydaları vardır. Belki daha önce hiç yapmamış olabilirsin. Belki faydaları fikrini değiştirir 🙂

  • Stres azaltma: Kamp yaparken, sizin gibi diğer insanlarla bir arada ve aynı şartlarda olmak, ortamın doğal sonucu, başka hiçbir yerde bulamayacağınız şekilde stressiz ve rahatlatıcıdır.
  • Temiz hava: Günlük yaşamınızda temiz havanın ne kadar kıt olduğunun farkında olmayabilirsiniz. Kampa gittiğinizde, açık havanın harika kokularının yanı sıra açık ateşte pişen akşam yemeğinin kokusunu alırsınız.
  • İlişki kurma: Kamp yapmanın en iyi ve en önemli yönlerinden biri, ilişkileri kurmanıza ve güçlendirmenize nasıl yardımcı olduğudur. Arkadaşlarınız  kampa gittiğinizde, gece geç saatlere kadar dikkatiniz dağılmadan konuşma ve zaman geçirirsiniz.

  • Fişten Çıkarma: Kamp yapmak, herkesin fişini çekip ekranlarından uzaklaşması için harika bir fırsattır. Harika dış mekanlarda bilgisayar, tablet veya televizyon bulamazsınız ve elektronik gerektirmeyen yapacak çok şey var.
  • Harika yemekler: Açık büfe yemek dışında yerine ve tadında yemeklerle zinde ve ağır hissetmeden günleriniz geçer. Kamp sonunda gereksiz kiloları düşünmenize gerek kalmaz.
  • Doğayla Bağlantı: Kamp yaparken doğayla iç içesiniz. Ağaçlar içinde uyanmak ya da gün içinde keyifli kısa şekerlemeler yapmak çok huzurlu olacaktır. Gece gökyüzündeki yıldızlara hiç bu kadar  dikkatli bakmamışsınızdır.
  • Yeni becerilerin geliştirilmesi: Kamp yaparken yeni beceriler geliştirmenize yardımcı olamazsınız. Gezideki herkes katkıda bulunacak ve yeni şeyler öğrenmek için harika bir fırsat. Çadır kurmayı, düğüm atmayı, çevreye ve kendine saygı ön plandadır.
  • Kendine güvenin artması: Kamp yapmanın faydalarından biri, güvenli ve kontrollü bir ortamda bağımsızlıklarını öğrenmelerini sağlamasıdır.

%70 katılımcı ilk defa kamp yaptığı ve 5. si düzenlenecek eğitim ve eğlence çadır kampına bekliyoruz..Çadırın hazır sen gel yeter.

Bu Yazıyı Paylaş
Yorum Yap