fbpx

Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite kayıt yenilemede son gün! Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite kayıt nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi yeni kayıt/kayıt yenileme işlemleri için son gün.  23 Ekim Cuma Günü saat 17.00’de sona erecek olan Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite kayıt nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim sistemi üzerinden sağlanan İkinci Üniversite yeni Kayıt/Kayıt yenileme dönemi için bugün son gün. Bugün, 17:00’a kadar ders seçip harç ödemesini tamamlamayan öğrencilerin kayıtları yenilenmeyecektir. Peki Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite kayıt yenileme nasıl yapılır?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Aslında 16 Ekim tarihinde bitecek olan kayıt yenileme işlemi, Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan duyuru ile 23 Ekim’e kadar uzatılmıştı. Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan duyuru ise:

“Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açık öğretim; İktisat ve İşletme Fakültelerine; ANADOLUYÖS, İkinci Üniversite, YKS Yeni Kayıt, YKS Ek Yerleştirme, DGS ve Sağlık Lisans Tamamlama kapsamında kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ekim 2020 Cuma gününe kadar uzatılmıştır.”

Çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKİNCİ ÜNİVERSİTE SINAV TAKVİMİ AÇIKLANDI!

Anadolu Üniversitesi resmi web sitesinde bu sene (2020-2021) yapacağı güz ve bahar dönemlerinde yapılacak olan vize ve final sınavlarını açıkladı. 2020-2021 Öğretim yılında tüm açık öğretim bölümleri için zorlu sınav takvimi açıklanmış durumdadır. Anadolu Üniversitesi resmi web sitesinde bu sene (2020-2021) yapacağı güz ve bahar dönemlerinde yapılacak olan vize ve final sınavlarını açıkladı.

Milyonlarca öğrencinin okuduğu AÖF bölümlerinin sınavları yılda 5 kez gerçekleştirilmektedir. Sınavlardan ikisi Güz ve Bahar Dönemi Ara Sınavı (Vize Sınavı), diğer ikisi Güz ve Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı (Final Sınavı) ve sonuncusu da eğitim öğretim yılı sonu yapılacak olan üç ders sınavıdır. Sınav tarihleri resmi olarak yayımlanırken, üniversite sınav tarihlerinde değişiklik olduğunda kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

 

Kaynakça:

https://www.haberturk.com/anadolu-universitesi-ikinci-universite-kayit-yenileme-son-gun-anadolu-universitesi-ikinci-universite-kayit-n-2845352

http://www.kamuajans.com/sinavlar/2021-yilina-ait-aof-yeni-kayit-ve-kayit-yenileme-tarihlerinde-son-gun-ne-zaman-h513411.html

Bu Yazıyı Paylaş
Yorum Yap