fbpx

2024 Mart

Hoş Geldiniz. 

Harika bir pazar gününü geride bıraktık! Katıldığınız için tekrardan teşekkürler!

Aşağıda size özel ücretsiz etkinliklere ve yazın yapacağımız diğer etkinliklere göz atmanız için yer verdik. Ayrıca pazar günü gerçekleştirdiğimiz etkinlikte yapılan yarışmanın sonuçları sayfanın en sonunda yer almaktadır.

SUMMER MEETUP’24

Her yıl düzenlediğimiz gelenekselleşen üniversiteli tatilini gördün mü? 4 gece 5 gün boyunca eğitim ve tatili birleştiriyoruz ve 500 üniversite öğrencisiyle üniversite hayatına unutulmaz bir deneyim bırakıyoruz. Öğrenci bütçesine uygun bir yaz tatiline ne dersin?

GİRİŞİMCİLİK VE E-TİCARET EĞİTİMİ – ÜCRETSİZ ETKİNLİK

Fikirlerinizi Dijitale Taşıyın ve Başarıya Ulaşın!

Girişimcilik dünyasına adım atmak veya mevcut işinizi dijitale taşımak mı istiyorsunuz? O zaman bu etkinlik tam da size göre!
İkas, StartupMarket, Fongogo, Mükellef, Canva markalarının bir araya geldiği etkinlikte harika bilgiler edineceksiniz.

İTALYA’DA BURSLU EĞİTİM VE YAŞAM – ÜCRETSİZ ETKİNLİK

Hayalini Kurduğunuz Yaşam İtalya’da!

İtalya’nın büyüleyici kültürü, tarihi zenginlikleri ve lezzetli mutfağıyla sizi çağırıyor! Eğitim ve yaşamı bir araya getiren bir deneyim için hazır mısınız? Artık hayalleriniz gerçek oluyor!

AVRUPA OTOBÜSÜ’24

Geçtiğimiz yıl ilk defa hayali Avrupa olanların hayaline ortak olduk! Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz ve gençlerden oluşan enerjik otobüsümüzle Avrupa’yı gezmeye ne dersin? İndirimli kayıt fırsatları sona ermeden Avrupa Otobüsü’ne kaydol ve birlikte Büyük Avrupa Turu yapalım!

ÖĞRETMENLER KAMPI

Bu Sene 6.sı düzenlenecek ve öğretmenlere yönelik ve 300+ öğretmenin bir arada olduğu 4 gece 5 gün tatil ve eğlence dolu bir etkinliktir.

Eğitim Öğretmenlik Kazananları:

Büşra Akkoçan, Merve Özdemir, Eren Eren, Savaş Dere, Mervenur Kalkan, Gülşah Gülgeç, Barış Bulut, Buse Sever, Fatma Yıldırım, Elif Demir
*kazananlar merhaba@etkinkampus.com’a e-posta atmalarını rica ediyoruz.

Kariyer Zirvesi Kazanları:

Ayşe Güleç, Pınar Bozkurt, Mustafa Nazmi Uysal, Pınar Yılmaz, İrem Su Çetin, Esma Soylu, Nursel Akın, Elif Su Özdil, Rumeysa Altun Işık, Öykü Öztan
*kazananların merhaba@etkinkampus.com’a e-posta atmalarını rica ediyoruz.